BAKGRUND

Det sägs att de första möbeltassarna skapades av grekerna år 400 e. Kr. Vår historia går inte lika långt tillbaka i tiden. År 2012 grundades Möbeltassen av den initiativrika Helene Zachrisson när hon inte kunde få tag på möbeltassar som matchade hennes behov. Under 2020 tog nya ägare över verksamheten, och företaget är fortfarande familjeägt med kontor och lager i Stenkullen strax utanför Göteborg.    

VÅR MISSION  
Vi brinner för att hjälpa våra kunder hitta en lösning och produkt som passar för varje behov. I jakten på att ta fram och erbjuda den perfekta möbeltassen - utifrån funktion, underlag, stil och möbel - har vi kontinuerligt breddat och fördjupat vårt sortiment. Vi har insett att kategorin möbeltassar är större och kundbehoven mer specifika och varierande än vi någonsin kunde ana – och det är vad som driver oss framåt!  

FRÅN IDÉ TILL LÖSNING
Möbeltassen erbjuder en rad olika varumärken, däribland våra egna. Vi arbetar kontinuerligt med att ta fram nya produkter och lösningar. Ett exempel på detta är vår populära möbelboll, en variant av en tennisboll som visat sig vara ett både supereffektivt och tåligt golvskydd samt ha ljuddämpande effekt. En mycket uppskattad kombination i framförallt offentliga miljöer och skolor.  

FRAMÅT
Fram till idag har Möbeltassen sålt hundratusentals tassar till företag och privatpersoner över hela världen. Vi drivs av att lösa våra kunders behov, och det är enormt tillfredsställande att ni är så många som kommer tillbaka. Ett kvitto på att vår mission om den perfekta möbeltassen fungerar.  

Varmt välkommen att upptäcka Möbeltassen.se.  

Tassa lugnt!  

Bengt, Catrin & Peter